Namnbyte och flytt

De som har besökt min tidigare Johan Widerberg-sida, ”En Sida Av Johan”, kanske undrar över flytten och namnbytet.

Flytten är helt enkelt på grund av att den tidigare sidan låg på Geocities och de kommer att stänga ner alla sina hemsidor inom några månader, så jag blev helt enkelt tvungen att flytta sidan.

Anledningen till namnbytet är flera. När jag döpte sidan till ”En Sida Av Johan” tyckte jag att det var passande eftersom jag skrev om en sida av Johan, skådespelaren. Men ganska många människor tolkade det som om sidan var gjord av Johan Widerberg, vilket den förstås inte är. Dessutom har jag en ganska stor andel utländska besökare på min engelska version av sidan och de har förstås ingen aning om vad ”En Sida Av Johan” betyder.

Så jag ville ha ett nytt namn och då tog jag det som faktiskt var ett av de som jag hade som förslag när jag ursprungligen döpte sidan. ”All Things Johan” är en ordlek med att ”Lust och fägring stor” heter ”All Things Fair” på engelska. Namnet kan tolkas som att sidan bara handlar om Johan Widerberg, men inte nödvändigtvis som att jag skriver om allt om honom. (Även om jag lovar att försöka. :-)

Annonser